Diensten

Wij bieden een volledig assortiment van nagel behandelingen. U kunt via de Menu selectie van deze website de detail en prijzenlijst zien van wat er beschikbaar is in onze nagelstudio. Wij zijn gespecialiseerd in manicure, pedicure en acryl nagels. Wij maken gebruik van hoogwaardige producten. We maken gebruik van top kwaliteit merken nagellak, gel polish en vele verschillende kleuren nagellak van verschillende merken.

Manicure
Onze manicure is een cosmetische schoonheidsbehandeling voor zowel de handen als de nagels. Het begint met het weken uw vingers in een warme kom met water om u te helpen ontspannen en verzachten. Deze behandeling bestaat uit het knippen, vijlen, en vormgeving van de nagels. Ook de nagelriemen worden niet vergeten. We gebruiken een verzachtende olie of lotion voor de handen. Daarna polijsten wij uw nagel met de nagellak van uw keuze.

Pedicure
Onze pedicure is vergelijkbaar met onze manicure behalve dat u de luxe heeft om achterover te leunen en te genieten van een warme borrelende spa voor uw voeten met een anti-bacterie behandeling. Onze pedicure verwijderd de eelt en dode huid van elke dag wandelen. We trimmen de nagels en reinigen de nagelriemen. En natuurlijk, polijsten wij uw nagels met de lak van uw keuze.